Scorurile tale pentru prima scală (EAT-26) sunt următoarele:

Scor dimensiune restricție alimentară: 0

Scor bulimie și preocupare legată de mâncare: 0

Scor control alimentar: 0

Scor total: 0

Dacă scorul tău total este peste 20, acest lucru ar putea indica faptul că dificultățile tale alimentare sunt suficient de serioase astfel încât să necesite ajutor profesional. Chiar dacă scorul tău este mai mic decât 20, acest lucru nu înseamnă că problema alimentară nu este suficient de relevantă; nu lăsa acest scor să te descurajeze în a urma acest program sau în a apela la o formă de tratament pentru aceste dificultăți.

Acest chestionar este unul de screening, ca atare nu poate fi utilizat ca și instrument de diagnostic. Astfel, faptul că ai obținut un scor ridicat nu înseamnă neapărat că ai putea fi diagnosticat/ă cu o tulburare alimentară. De asemenea, un scor mai redus nu înseamnă o confirmare a faptului că dificultățile tale alimentare nu sunt relevante. Dacă dorești să afli dacă suferi de o tulburare alimentară, îți recomandăm să apelezi la un psiholog specializat pentru evaluare.

Scorurile tale pentru cea de-a doua scală (EDE-Q) sunt următoarele:

Scor pe dimensiunea restricționare alimentară: -1

Scor pe dimensiunea preocupări legate de mâncare: -1

Scor pe dimensiunea preocupări legate de forma corporală: -1

Scor pe dimensiunea preocupări legate de greutatea corporală: -1

Scor total: -1

Dacă scorul tău la oricare dintre cele 4 dimensiuni sau la scorul total este mai mare sau egal cu 4, acest lucru ar putea indica faptul că dificultățile tale alimentare sunt suficient de serioase astfel încât să necesite ajutor profesional. Scorurile mai mici nu înseamnă că nu te confrunți cu o problemă alimentară. Ca și în cazul scalei anterioare, scorurile obținute la această scală de screening nu pot fi utilizate pentru a confirma/infirma un potențial diagnostic.

Ai finalizat cu succes Modulul 1! Acum ai acces la Modulul 2: